Черкаська музична школа #1 ім. М.В.Лисенка.

Нагородження учениці школи VІІІ Національною премією «Діти – гордість України 2023»

22 грудня 2023 в столиці нашої країни м. Києві відбувалася урочиста офіційна церемонія нагородження номінантів VIII Національної премії “Діти – гордість України 2023″ під патронатом та опікою Марини Кінах.
Діти з усіх куточків України отримали нагороду за своє лідерство і таланти.
Номінанткою від Черкаської області була визначена талановита скрипалька школи, неодноразова стипендіатка міського голови, учениця 9 класу Лупина Ніка, що є вихованкою викладачки Віри Михайлівни Міщенко!
Творчі досягнення Ніки подавалися поважному журі конкурсу на розгляд, для визначення рівня конкурсанта, згідно вимог конкурсу за три останніх роки.
Ніка брала участь в майстер-класі Максима Брилінського, «Гутенштейн майстер-клас», м. Гутенштейн (Австрія);
З березня по серпень 2022 року паралельно навчалась в Conservatorio Luca Marenzio м. Брешіа Італія у викладача Filippo Lama.
Грає в камерному ансамблі, симфонічному оркестрі школи та дуеті, веде активну концертно – конкурсну діяльність. Як солістка виступала з обласним симфонічним оркестром Черкаської обласної філармонії під керівництвом Заслуженого діяча мистецтв Олександра Дяченко та з групою «Паралелі» Черкаської обласної філармонії.
Постійно приймає участь в проектах, благодійних концертах для людей похилого віку, дітей з особливими потребами, для онкохворих дітей та дітей-сиріт.
За останні 3 роки (період 2021-2023р.р.) Ніка отримала 152 перемоги в конкурсах різних рівнів.

Comments are closed.