Черкаська музична школа #1 ім. М.В.Лисенка.

Стажування учнівської молоді в рамках проекту Черкаської міської ради у Черкаській дитячій музичній школі № 1 ім. М.В. Лисенка

Діти познайомилися з історією школи, роботою та специфікою закладу культури, обов’язками адміністрації, поточним графіком роботи працівників, завданнями та результатами діяльності, мистецькими проектами школи, конкурсною та концертною діяльністю школи.
Директорка школи, Заслужений працівник культури України Юлія Темченко провела екскурсію навчальними класами , ознайомила з освітнім процесом мистецького закладу, розказала про структуру та роботу кожного відділу, спеціалізації, освітні та навчальні програми, за якими працює заклад, про наявний контингент учнів та штатний склад педагогічного та адміністративно- технічного персоналу школи, повноваження адміністрації, про ситуації щодо розв’язування та вирішення питань сьогодення комунального закладу в умовах военного часу.
Діти з задоволенням відвідали уроки, побачили різні форми роботи та познайомилися з музичними інструментами, задавали питання щодо специфіки роботи директора та функціонування закладу.

https://www.facebook.com/875084152645047/photos/a.1051321388354655/2459525984200848/

Comments are closed.